Personal trainerPERSONAL

"An exercise doesn’t have to look like a circus act to change the brain. Simple things work too"Care4physics  Personal Trainer 02 #care4physics #bjornpoels


Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht.
Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. De diensten die Care4Physics aanbiedt zijn erg uitgebreid. De essentie van PT-momenten kan je terugbrengen tot volgende slagzin:
“Het behalen van vooropgestelde fysieke doelstellingen over een korte of langere termijn onder begeleiding van een expert op vlak van beweging, voeding, mentale weerbaarheid en algemene gezondheid en waar BELASTBAARHEID en BELASTING van lichaam en geest absolute prioriteit krijgt.”

Personal Training is geschikt voor iedereen!

Of je nu sporter of rugpatiënt bent,
lijdt aan diabetes of op latere leeftijd bent,
nog op de lagere school zit of als fiere 60-plusser door het leven gaat!
Elk individu kan de hulp van een persoonlijke trainer inschakelen om hem of haar te helpen en begeleiden tijdens hun weg naar de voldoening die ze voor ogen houden.

Tijdens een eerste contact, een vrijblijvend intakegesprek, wordt een vragenlijst ingevuld die de coach helpt om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.
De verschillende mogelijkheden van personal training worden grondig uitgelegd en samen met de klant kan een pakket op maat samengesteld worden, rekening houdend met trainingsmogelijkheden in combinatie met gezin, werk en ‘me-time’.
De gezondheid van de klant staat voorop ! Het is de taak van de coach om de beginsituatie van de belastbaarheid van de sporter correct in te schatten om van daaruit stappen vooruit te zetten naar het beoogde doel.
Trainingsmomenten kunnen zowel indoor als outdoor doorgaan. Sportmassages en mentale coaching behoren ook tot de mogelijkheden om op te nemen in het persoonlijke aanbod om lichaam en geest in balans te houden.
Personal training bij Care4Physics is steeds op 4 pijlers gebaseerd.
Zo wordt er rekening gehouden met de structurele, biochemische, emotionele en energetische aspecten van het lichaam.
Indien het een meerwaarde zou kunnen betekenen voor de klant kan er doorverwezen worden naar experten uit het uitgebreid netwerk van Care4Physics.

Een greep uit het aanbod van persoonlijke begeleiding waarop men beroep kan doen:


  - Coachen naar een betere sportprestatie
  - Begeleiding na een burn-out of zware mentale belasting
  - Revalidatie na een medische ingreep of opgelopen (sport)blessure
  - Verbeteren van de lichaamssamenstelling met behulp van krachttraining
  - Pijnvrij bewegen tijdens alledaagse activiteiten en professionele handelingen
  - Verbeteren van het schrijfpatroon van een schoolkind

Care4physics  Personal Trainer 01 #care4physics #bjornpoelsCare4physics  CONTACT

Care4physics
BE 0838.544.610


Adres:
Trichterweg 2,
3690 Zutendaal


TELEFOON: +32 472 74 45 82
EMAIL:         info@care4physics.be    


care4physics facebook